Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

September Favorites - Αγαπημένα προιόντα Σεπτεμβρίου

September's Favorites - Αγαπημένα προϊόντα Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβρης τελειώνει σε λίγες μέρες ήταν ένας όμορφος και ήσυχος μήνας θα έλεγα μέχρι στιγμής . Δεν αγάπησα πάρα πολλά προϊόντα αυτό τον μήνα αλλά νομίζω ότι ήταν ουσιαστικά προϊόντα , μερικά από αυτά καθημερινής χρήσης  💙



 

Περιποίηση :
Λευκή Άργιλος : Μάσκα προσώπου για ενυδάτωση και απομάκρυνση των ρύπων του προσώπου σε σκόνη ! Την αναμιγνύετε λίγη ποσότητα με νερό ή γάλα και απλώνεται μια λεπτή στρώση στο πρόσωπο (εδώ)


Apivita Cleansing Foam Face and Eyes με Ελιά και Λεβάντα : Καθαριστικό προσώπου και ντεμακιγιάζ σε συνδυασμό ! Αφαιρεί το καθημερινό μακιγιάζ με μεγάλη ευκολία , έχει μια διακριτική μυρωδιά από λεβάντα και είναι ιδανικό και για τα μάτια ! (εδώ)

Κορρές Σαπούνι καθαρισμού με ρόδι :Είναι ένα σαπούνι καθαρισμού για καθημερινή χρήση που αφήνει ένα φρέσκο τελείωμα και ένα υπέροχο άρωμα στο δέρμα , ιδανικό για λιπαρές - νεανικές επιδερμίδες   (εδώ)


Μακιγιάζ :

Vichy Dermablend : Ένα Foundation με υψηλή κάλυψη και spf 35 κάτι που χρειαζόμουν . Έχει ένα υπέροχο φυσικό τελείωμα και η απόχρωση 15 που έχω εγώ , έχει κίτρινους υποτόνους (ήταν ένας αρκετά Blemishie μήνας ) (εδώ)

Πινέλο Μακιγιάζ (εγώ το χρησιμοποιώ για υγρό Foundation) από το Ebay (εδώ)

Korres Concealer με άγριο ρόδι : Δίνει αρκετά καλή κάλυψη και υπέροχο φως ! Το χρησιμοποιώ και σαν Highlighter  (εδώ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.