Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Κορρές - Σειρά Ρόδι Review

Κορρές - Σειρά Ρόδι Review * Ενυδατική, μαντιλάκια καθαρισμού , σαπούνι , Foundation *

Η σειρά του Κορρέ με το Ρόδι είναι μια σειρά προϊόντων την οποία πρέπει να τη δοκιμάσουν όλες οι Λιπαρές - Νεανικές επιδερμίδες!

Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται! Το σαπούνι καθαρισμού καθαρίζει πολύ "ευγενικά" το δέρμα, αφαιρεί την περιττή λιπαρότητα χωρίς να αφήνει ξηρή την επιδερμίδα.

Η ενυδατική κρέμα είναι σε μορφή Gel , είναι δροσερή και ενυδατώνει όσο πρέπει τη Λιπαρή επιδερμίδα , δίνει την αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης και είναι πολύ καλή βάση για μακιγιάζ !

Το Foundation με ρόδι έχει γίνει το αγαπημένο μου. Έχει μέτρια κάλυψη και υφή σαν Mousse . Απλώνεται με μεγάλη ευκολία πάνω στο δέρμα αλλά μόλις στεγνώσει μένει εκεί και δεν φεύγει ! Συνδυάζεται πολύ ωραία με πουδρένια προϊόντα και σε συνδυασμό με το Concealer δίνει υπέροχο φως στο βλέμμα !

Το Foundation αφαιρείται με εύκολα και χωρίς ερεθισμούς από τα μαντιλάκια καθαρισμού ! Δεν χρειάζονται πολύ πίεση για να αφαιρέσει το μακιγιάζ αλλά δεν θα το πρότεινα για βαρύ ή αδιάβροχο μακιγιάζ . 

Τέλος , όλα τα προϊόντα έχουν αυτή την υπέροχη μυρωδιά Ροδιού που χαίρεσαι να έχεις στην επιδερμίδα σου ! Αξίζει να τα δοκιμάσετε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.