Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Make up tricks : Color corrector --> Σε τι μπορεί να μας βοηθήσει ;

Make up tricks : Color corrector --> Σε τι μπορεί να μας βοηθήσει ;

Σχεδόν όλες οι εταιρίες τελευταία κυκλοφορούν τη δική τους παλέτα  ή sticks με colour correctors αλλά τι είναι και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε έχοντας τα καλύτερα αποτελέσματα ?

Τα colour correctors είναι concealer με χρωστικές ουσίες από διάφορα χρώματα! Τα χρώματα που κυκλοφορούν κυρίως είναι : Κίτρινο, πορτοκαλί-ροδακινί , πράσινο και μοβ και το καθένα από αυτά έχει τη δική του , ξεχωριστή δουλειά .

Κίτρινο
: Το κίτρινο εξουδετερώνει το μοβ .
Πολλές κοπέλες έχουν πρόβλημα στο κάτω μέρος , το οποίο τείνει να μοβίζει .
Ο κίτρινος κορέκτορας είναι αυτός που θα βοηθήσει να γίνει το δέρμα ομοιόμορφο χρωματικά όταν υπάρχουν μοβ τόνοι πριν την εφαρμογή του Foundation. (Στη φωτογραφία είναι το Prep and Prime της Mac)

Πορτοκαλί :

Το πορτοκαλί χρώμα σε corrector χρησιμοποιείτε για πολύ έντονους μαύρους κύκλους και γενικότερα για μαυρίλες , πολλές κοπέλες το χρησιμοποιούν και τα μαύρα στίγματα του προσώπου τους. Κάνει εξαιρετική δουλειά και βοηθάει πολύ να μην γκριζάρει το Foundation όταν θα έρθει σε επαφή με τους μαύρους κύκλους. (photo: NYX dark circle conceale)

Πράσινο :

Το πράσινο καταπολεμά τις κοκκινίλες είτε από σπυράκια είτε από δισχρωμίες του προσώπου . Χρησιμοποιειται σαν primer για να μην χρειαστεί να κάνουμε ένα πολύ βαρύ και "σκληρό" μακιγιάζ όταν έχουμε δερματικά προβλήματα (κυρίως ακμή) . (Photo : Smashbox color correcting Green color)

Μοβ
:

Το μοβ είναι ένας κορέκτορας που δεν χρησιμοποιείται συχνά εδώ στην Ελλάδα. Εξουδετερώνει τις κιτρινίλες που μπορεί να έχει ένα δέρμα . Οι μεσογειακές χώρες ποσοτικά δεν έχουν έντονα προβλήματα με κιτρινίλες γι αυτό οι μοβ κορέκτορες χρησιμοποιούνται συστηματικά από Ασιατικές χώρες . (Photo : Concelear in a Jar by NYX)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.