Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Fashion Day : To Look της ημέρας

Fashion Day : To Look της ημέρας 

Γεια σε όλες σας ! Το σημερινό Post αφορά τη μόδα! Είναι η καινούρια κατηγορία του Blog μου , είναι το Fashion Day , που εδώ θα σας δείχνω τις επιλογές των ρούχων που θα κάνω για τις εξόδους μου !

Σήμερα θα σας δείξω τι θα φορέσω στην απογευματινή μου έξοδο ! Αλλά πάμε να ξεκινήσουμε 
 Τι θα φορέσω :

Top : Toi&Moi 
Bottom/Παντελόνι : Pull & Bear 
Πουκάμισο : Toi&Moi 
Αξεσουάρ λαιμού : H&M
Κόσμημα : Pull & Bear 

Το μπλουζάκι είναι Crop Top , δηλαδή είναι κοντό σε μήκος μπλουζάκι ενώ το παντελόνι είναι ψηλόμεσο ! Τα ρούχα που επέλεξα για σήμερα είναι όλα οικονομικά ! Να σημειώσω ότι το πουκάμισο είναι Plus Size δηλαδή είναι σαν τα αντρικά σε μέγεθος  (απλά δεν έχω μάθει να βγάζω ακόμα ωραία τοποθετημένες φωτογραφίες και συγχωρήστε με γι αυτό )

Τα παπούτσια δεν τα έβαλα διότι είναι επιλογή του καθενός το παπούτσι , εγώ επέλεξα να τα φορέσω με Converse μαύρα , μποτάκια !


*Το σύνολο το εμπνεύστηκα από Fashion Site και το δημιούργησα με δικά μου ρούχα <3

2 σχόλια:

  1. Μ'αρέσει ο συνδυασμός που έκανες,πόσο λατρεύω τα μπορντώ παντελόνια ( καλά όχι μόνο το μπορντώ σαν χρώμα από καλλυντικά μέχρι αξεσουάρ,ρούχα,τσάντες και παπούτσια,το ξέρω τα πα όλα :P ) Ερωτεύτηκα το κασκόλ,το χρώμα βασικά και το ότι φαίνεται ογκώδες και μεγάλο,θα ναι ζεστό και χουχουλιάρικο :) Και γω το κάνω αυτό να αγοράζω πουκάμισα και φούτερ από αντρικά και αναρωτιέμαι ώρες ώρες γιατί να χουν πιο τέλεια ρούχα και πιο άνετα από τα δικά μας :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.