Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Pharmacy Beauty Products #1 - Αξιόλογα προιόντα ομορφιάς απο τα Φαρμακεία

Pharmacy Beauty Products #1 - Αξιόλογα προϊόντα ομορφιάς από τα Φαρμακεία 

Ο Δερματολόγος μου όταν τον είχα ρωτήσει τι προϊόντα ομορφιάς μπορώ να χρησιμοποιώ χωρίς να ερεθίσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα μου, μου είχε απαντήσει να δοκιμάσω τα αντίστοιχα προϊόντα από φαρμακεία , από εταιρίες όπως είναι η Vichy , η Avene , η La Roche - Posay κ.α Οπότε κι εγώ έκανα μια ακόμα και ολοκαίνουρια κατηγορία στο Blog μου που θα είναι τα Pharmacy Beauty Products και θα σας δείχνω αξιόλογα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που μπορείτε εύκολα να βρείτε στα φαρμακεία σε 3 κατηγορίες δηλαδή 1)Περιποίηση , 2)Μακιγιάζ , 3)Ακμή , καθώς θα σας προτείνω και καλές τιμές για να τα αγοράσετε online από κάποιο ηλεκτρονικό φαρμακείο που εγώ εμπιστεύομαι . Πείτε μου αν σας αρέσει η ιδέα μου και πάμε να ξεκινήσουμε :

Περιποίηση


Είναι ένα καθαριστικό προσώπου ιδανικό για καθημερινή χρήση . Περιέχει ενυδατικά συστατικά τα οποία μαλακώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα ! Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και παράλληλα μειώνει την αίσθηση της στεγανότητας ! Η εταιρία τον προτείνει για Ξηρές - ευαίσθητες επιδερμίδες παρόλα αυτά δεν προκαλεί λιπαρότητα απλά δεν αφήνει το δέρμα να τραβάει , συνεπώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τον οποιοδήποτε που θέλει ένα καθαριστικό προσώπου που δεν θα ερεθίζει το δέρμα του και δεν θα αφήνει την αίσθηση του τραβίγματος !
Βοηθά την επιδερμίδα να αύξηση το όριο της ανεκτικότητας της.  Έχει φυσιολογικό pH το οποίο σέβεται την δερματική ισορροπία.  Έχει απαλό άρωμα είναι μαλακό στο δέρμα , κάνει πλούσιο αφρό και έχει μια φυσική γαλαζωπή απόχρωση (χωρίς χρωστικές ουσίες , χωρίς συντηρητικά και χωρίς σαπούνι). Τέλος όσο για την τιμή , ανάλογα το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο που θα επιλέξετε μπορείτε να το βρείτε από 9,20€ μέχρι 25€ στα πιο ακριβά !  Το αγαπημένο μου Box Pharmacy (του οποίου είναι και το Link Που σας έδωσα ) το έχει στα 9,20 € τα 500ml ! μια ομολογουμένως τεράστια ποσότητα σε μια πολύ καλή τιμή. 


Μακιγιάζ

Bioderma

Atoderm Gel Douche

La Roche - Posay

Toleriane Teint

Bioderma

Atoderm Gel Douche


La Roche - Posay

Toleriane Teint Mattifying Mousse

- See more at: http://www.boxpharmacy.gr/gr/el/products/toleriane-teint-mattifying-mousse-spf20-no1-30ml#sthash.9knnix1o.dpuf

Είναι ένα foundation που βγαίνει σε 2 υφές και για όλους τους τύπους δέρματος . (mousse και ενυδατικό ) Υπάρχει η ενυδατική υφή που συνιστάται για Κανονικές - Ξηρές επιδερμίδες και η Mousse matt υφή που απευθύνεται στις πιο λιπαρές ή μεικτές επιδερμίδες . Έχει μέτρια κάλυψη που χτίζεται , απλώνεται πολύ εύκολα , έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια (από 8 έως 12 ώρες)  , περιέχει υαλουρονικό οξύ που αυτόματα το κάνει ιδανικό για όλες τις ηλικίες και έχει spf 20 ! που είναι ο,τι πρέπει για καθημερινή χρήση ειδικά για το πρωί ! 
Τέλος δεν έχει άρωμα , ούτε συντηρητικά και η τιμή του ξεκινά από 12,42 € και μπορείτε να το βρείτε μέχρι 22,50 € !Να σημειώσω ότι οι υφές έχουν και διαφορετική τιμή ! Δηλαδή είναι πιθανό να βρείτε σε άλλη τιμή το Foundation για τις λιπαρές - μεικτές και σε άλλη αυτό για τις ξηρές - κανονικές επιδερμίδες.

Ακμή

Άλλο ένα καθαριστικό προσώπου αλλά αυτή τη φορά ειδικευμένο στα ακνεικά δέρματα . Συχνά οι άνθρωποι με ακμή προτιμούν καθαριστικά αρκετά βαριά για το δέρμα τα οποία ξηραίνουν εξολοκλήρου την επιδερμίδα... αυτό είναι λάθος . Συνήθως όταν από το δέρμα παίρνεις όλη την λιπαρότητα , αυτό αργότερα στέλνει διπλάσια ποσότητα και δημιουργούνται περισσότερα σπυράκια ή κύστες - ανάλογα. Το συγκεκριμένο καθαριστικό είναι ήπιο αλλά παράλληλα προσφέρει ένα βαθύ καθαρισμό από ρύπους και περιττό σμήγμα . Προσφέρει αντιοξειδωτική δράση ενώ μειώνει τον πολλαπλασιασμό μικροοργανισμών οι οποίοι αυξάνουν τα συμπτώματα της ακμής. Προστατεύει την επιφάνεια της επιδερμίδας από την εμφάνιση μόνιμων σημαδιών ακμής ενώ παράλληλα περιέχει γλυκερίνη για να την ενυδατώνει . Έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα ηρεμίας και μείωσης του στρες στο ερυθρό - ερεθισμένο δέρμα. Είναι σε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα μέσα σε ένα δοχείο με αντλία που αυτόματα κάνει τη χρήση του πιο οικονομική και εύκολη. Μπορείτε να το βρείτε από 14 € μέχρι 17€ ανάλογα το Ηλεκτρονικό φαρμακείο που θα επιλέξετε .

Bioderma

Atoderm Gel Douche

Bioderma

Atoderm Gel Douche

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.