Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

October's Favorites - Τα αγαπημένα προιόντα του Οκτωβρίου

October's Favorites - Τα αγαπημένα προιόντα του Οκτωβρίου 

Ο Οκτώβρης λόγω των γενεθλίων μου , πάντα είναι ένας περίεργος μήνας ! Φέτος και λόγω καιρού ήταν περίεργος μήνας , αλλά τέλοσπάντων πάμε να δούμε τι "αγάπησα" περισσότερο , το μήνα που πέρασε :


Περιποίηση


Η Εταιρία Natura Siberica είναι μια εταιρία με βιολογικά προϊόντα και όχι μόνο στα λόγια αλλά με πιστοποιήσεις ! Την έμαθα από την Βάνα Παπαδοπούλου και πραγματικά τη λάτρεψα (σ ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά Βάνα) . Το συγκεκριμένο serum το χρησιμοποιούσα το βράδυ , είναι για ξηρές - ευαίσθητες επιδερμίδες και βοηθάει απίστευτα τα αφυδατωμένα δέρματα χωρίς να τα κάνει να έχουν έντονη λιπαρότητα και να θυμίζουν λάδι ! Τρέφει βαθιά την επιδερμίδα και πραγματικά την επόμενη μέρα ένοιωθα σαν να είχα καινούριο δέρμα ! (είναι στα 30ml)
Κοστίζει μόλις 12,50 € και τη συστήνω σε όλους και όλες ανεπιφύλακτα !!

Και τώρα θα μου πείτε "μα καλά , χρησιμοποιείς ενυδατική για ξηρές επιδερμίδες και λοσιόν για λιπαρές ?" οπότε για να το ξεκαθαρίσω , η επιδερμίδα μου είναι ευαίσθητη και αφυδατωμένη παρόλο που είναι λιπαρή ! Οπότε ρώτησα τον δερματολόγο μου και μου είπε να χρησιμοποιώ ενυδατικές για ξηρές - ευαίσθητες που να μην είναι λιπαρές σαν γλίτσα αλλά για να προσφέρουν και να διατηρούν την υγρασία ! (Γι αυτό χρησιμοποιώ της Natura Siberica ) Η Τονωτική λοσιόν από την άλλη χρησιμεύει για να επαναφέρει την επιδερμίδα στο φυσιολογικό της Ph μετά τον καθαρισμό οπότε τότε χρησιμοποιώ για Λιπαρές επιδερμίδες . Η Συγκεκριμένη συσφίγγει τους πόρους , είναι δροσιστική έχει πολύ ωραία μυρωδιά , δεν μου ερεθίζει την επιδερμίδα ενώ αντιθέτως με βοηθάει και στα σπυράκια διότι ρυθμίζει το σμήγμα ! Τέλος  θα τη βρείτε από 6,50€ μέχρι 11 € ανάλογα το φαρμακείο.

Μακιγιάζ


Όποια δεν έχει δοκιμάσει αυτά τα υγρά κραγιόν από την Radiant πρέπει να πάει σ'ένα σταν της εταιρίας και να τα δοκιμάσει ! Απλώνονται σαν βούτυρο , δεν ξηραίνουν καθόλου τα χείλη ενώ παράλληλα είναι ματ και διαρκούν ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ  ! Έχουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων , από τα πιο nude ή φωτεινά έως τα πιο χειμερινά-σκοτεινά χρώματα οπότε σίγουρα θα βρείτε κάτι που να σας αρέσει! Τέλος , έχουν spf 15 και δεν περιέχουν parabens ! Κοστίζουν 13,50 € !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.