Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Christmas Gifts - Προτάσεις για δώρα Χριστουγέννων

Christmas Gifts

Τις περισσότερες φορές δυσκολευόμαστε να βρούμε προϊόντα για δώρα Χριστουγέννων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα οπότε αποφάσισα να σας δώσω μερικές ιδέες για οικονομικά δωράκια προς όλη την οικογένεια βασισμένες στις δικές μου σκέψεις για δωράκια της οικογένειας μου ! Πάμε να ξεκινήσουμε :


Για τη μαμά : Η αγαπημένη Loreal Revitalift , μια από τις καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες της αγοράς έχει προσφορά σε αρκετά καταστήματα όπως στα AB Βασιλόπουλος και στα Hondos Center ! Συνεπώς από αρχική των  21 € θα το βρείτε από 8 έως 10,50 € .
Αν δεν θέλετε να πάρετε κρέμα , η Loreal στα Galerie de Beaute έχει 1+1 τα καθαριστικά , καθώς και η Bioten στα Hondos Center έχουν έκπτωση σε όλα τα προϊόντα οπότε μπορείτε να διαλέξετε !  Τέλος τα Sephora έχουν 30% έκπτωση σε επώνυμα προϊόντα συνεπώς μπορείτε να αγοράσετε την καταπληκτική κρέμα της Clinique , την Superdefense SPF20 - Hydratant Défense Quotidienne!

Για την αδερφή σας : Τα Sephora έχουν 35% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα sephora οπότε μπορείτε να της πάρετε το πολυσυζητημένο και - πολύ καλό Primer της εταιρίας στα 7,73€ . Μια άλλη επιλογή είναι να φτιάξετε μόνες σας ένα Gift set με την Body lotion σώματος με διάφορα αρώματα και μαζί ένα Body Scrub ή ένα Body Butter στο αντίστοιχο άρωμα της επιλογή σας  ή να επωφεληθείτε των προσφορών και να κάνετε δώρο το αγαπημένο BeautyBlender με μόλις 13,52 € .Τέλος για προϊόντα μακιγιάζ , αν η αδερφούλα σας έχει ακμή θα μπορούσατε να της πάρετε της Radiant Natural Fix , το οποίο έχει υψηλή κάλυψη και ταυτόχρονα προστατεύει απο τον ήλιο και περιέχει βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5 ! Αν δεν έχει ακμή , τα Galerie de Beaute και τα Hondos Center έχουν προσφορά τη σειρά True Match της Loreal με 9,90 € και θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε Foundation , Concealer και Πούδρα . Τέλος για High end προϊόντα μπορείτε να βρείτε την no1 στο εξωτερικό ενυδατική της Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion - Emulsion Hydratante Tellement Différente
στα 18.50€ τα 50 ml και στα 36,50€ τα 125ml ! 

 

Για τα αγόρια της οικογένειας (είτε είναι μπαμπάς είτε αδερφός) μια ιδέα είναι τα Gift set που βγάζει η Addidas , η Str8 και η Axe τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο Beauty Town . Επειδή όμως όπως είπα τα καταστήματα έχουν έκπτωση έως 30 % σε επώνυμες εταιρίες , μπορείτε να βρείτε υπέροχα αρώματα από μεγάλους οίκους σε normal τιμές !

Καλές και οικονομικές αγορές να έχετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.