Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Christmas Gifts vol 2 - Fashion Edition - Προτάσεις για δώρα Χριστουγέννων!

Christmas Gifts vol 2 - Fashion Edition-Προτάσεις για δώρα Χριστουγέννων!

Το πρώτο μέρος του Christmas Gifts πήγε πολύ καλά οπότε σας κάνω και το part 2 , το οποίο έχει και ρούχα !

Αλλά επειδή τα λόγια είναι φτώχεια , πάμε να ξεκινήσουμε : 


Για τη μαμά : Οι μητέρες (αν κρίνω από τη δικιά μου) είναι πιο εύκολες στα ρούχα , προτιμούν κομψά , συνήθως σε ίσια γραμμή και σε πιο σικ στυλ ρούχα και συνδυασμούς . 
Οπότε πάντα ένα ωραίο κλασσικό Πουκάμισο ( Jersey Jacket by H&M ) σε ότι χρώμα διαλέξετε (εγώ θα προτιμούσα σε μαύρο) είναι πάντα ένα πολύ ωραίο δώρο .


Επίσης μια ολόσωμη σικ φόρμα (Sleeveless jumpsuit by H&M ) είναι μια υπέροχη λύση για επίσημες εξόδους ή για το γραφείο . 

Αν βέβαια θέλετε να κάνετε κάτι πιο καθημερινό σαν δώρο τότε να ξέρετε πως τα πλεκτά είναι στη μόδα για όλες τις ηλικίες και ένα πουλόβερ (ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΕ ΠΛΕΞΙΔΕΣ by ZARA) θα είναι ένα όμορφο καθημερινό αλλά και Fashionist δώρο . 

Για την αδερφή - φίλη : Εμείς οι κοπέλες έχουμε το δικό μας προσωπικό γούστο και αυτό μας κάνει πιο δύσκολες στο να διαλέξουμε ρούχα αλλά ακόμα χειρότερα στο να διαλέξουν οι άλλοι ρούχα για εμάς , οπότε τα δώρα που θα σας προτείνω είναι βασισμένα στο δικό μου προσωπικό γούστο. Όπως είπα και παραπάνω τα πλεκτά είναι στη μόδα , είτε σε μορφή Πόντσο (Patterned poncho by H&M

είτε σε μορφή Cardigans (Jacquard-knit cardigan by H&M ) .


Αν παρόλα αυτά το πλεκτό δεν είναι το αγαπημένο μας ύφασμα , μπορούμε να βρούμε και σε πιο υφασμάτινα ή βελούδινα όπως είναι το Poncho in burnout velvet by H&M




Για κάτι πιο επίσημο και "καλό" θα σας πρότεινα μια φούστα σε Midi μήκος με φόδρα και λουλούδια όπως είναι η Skirt with chiffon flowers by H&M.

Επειδή όμως αγαπάμε τις γυναίκες που σημαίνει ότι αγαπάμε όλα τα σωματότυπα μια υπέροχη επιλογή για βραδινό φόρεμα σε Plus Size νούμερα είναι το H&M+ Lace Dress το οποίο κολακεύει τις καμπύλες ακόμα περισσότερο ! 

Αλλά και για κάτι πιο καθημερινό , ένα Cardigan , θα κολακέψει τις γυναίκες με έντονη περιφέρεια ( H&M+ Oversized cardigan


Τέλος , τα καλλυντικά μπορεί να είναι πάντα μια λύση οπότε να ξέρετε πως το Myaroma.gr έχει βάλει σε προσφορά την Falsh Lash Superstar της Loreal με 12 ευρώ !
(Την καλύτερη τιμή στην αγορά) ή επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς του Set Argan & Olive Eveline , στην οποία με 17 ευρώ αγοράζετε την κρέμα ημέρας , την κρέμα νυχτός και mascara serum 5+1 με Argan Oil .

Η Golden Rose είναι μια λατρεμένη και οικονομική λύση οπότε μπορείτε να αγοράσετε το Γαλάκτωμα


και τη Losion  και να ζητήσετε να γίνουν σε μορφή δώρου (Gift Set) .




Τέλος αν με κάποιο τρόπο έχετε πρόσβαση στο Ebay , τότε προλαβένετε να αγοράσετε μερικά accessories είτε για τα μαλλιά όπως είναι το
Silver/Golden Sexy Cat Ear 

Για τον λαιμό , όπως το  Retro Vintage Cute Black Kitty Cat 
ή 
τέλος το αγαπημένο μου δαχτυλίδι  Retro Vintage Cute Silver Bronze Cat Ears Ring

Ελπίζω να σας άρεσαν οι προτάσεις μου και να κάνετε όμορφες αγορές <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.