Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

November's Favorites - Αγαπημένα προιόντα του μήνα Νοεμβρίου

  November's Favorites

Ο μήνας Νοεμβριος σχεδόν τελείωσε και τα αγαπημένα του μήνα Νοεμβρίου ήρθαν ! πάμε να ξεκινήσουμε : 



Περιποίηση



H Clinique είναι η νούμερο 1 εταιρία ενυδάτωσης ! Τη συγκεκριμένη κρέμα την είδα από μια ξένη Youtuber που τη χρησιμοποιεί φανατικά (τη Nicole Guerriero) . Στο εξωτερικό είναι μια από τις πιο εμπορικές κρέμες ! Βγαίνει και για λιπαρές επιδερμίδες αλλά και για κανονικές - ξηρές , κάνει μια πολύ όμορφη ενυδάτωση , προστατεύει πραγματικά το δέρμα από τους ρύπους και κρατάει τα επίπεδα νερού σταθερά στην επιδερμίδα .
Είναι μια κρέμα που ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω και για μένα είναι no1 ! Την αγόρασα με έκπτωση 30 % από τα Sephora στα 19 € τα 50ml . Μακάρι να μπορούσαν όλες να την αγοράσουν γιατί πραγματικά αξίζει . Τέλος είναι μια πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ . 

Μακιγιάζ


Πολλές φορές υποτιμάμε τα Drugstore προϊόντα χωρίς λόγο. Εγώ έχω κάνει και blogpost στο οποίο αναφερόμουν στα "διαμάντια" που υπάρχουν ευρείας και σε πολύ καλές τιμές . Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα είναι ένα απο αυτά τα διαμάντια. Είναι καταπραϋντικό και παράλληλα περιέχει αμυγδαλέλαιο . Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και καθόλου να τραβάει . Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και έχει μια πολύ όμορφη διακριτική μυρωδιά , όπως εξάλλου και τα περισσότερα προϊόντα της εταιρίας Nivea. Τώρα ως αναφορά στην τιμή της , δεν είναι σταθερή διότι συχνά μπαίνουν σε 30 -40 - 50 % ή σε 1+1 οπότε θα την βρείτε πάρα πολύ οικονομικά . Είναι το καλύτερο γαλάκτωμα καθαρισμού που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής 

Ακμή


O Μεγαλύτερος σύμμαχος της ακμής είναι η αφυδάτωση . Συχνά πολλές κοπέλες πιστεύουν ότι επειδή έχουν πολύ λιπαρή επιδερμίδα και μάλιστα ακνειακή , δεν χρειάζεται να την ενυδατώνουν βαθιά . ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Μπορεί μια επιδερμίδα να είναι λιπαρή και παράλληλα να είναι αφυδατωμένη λόγω κάποιας βαριάς κρέμας ή σαπουνιού ή χαπιών γι αυτό προτείνω τα βράδια να βάζετε στο δέρμα σας λίγες σταγόνες από το θαυματουργό bio oil , το οποίο από τη μία ενυδατώνει σε βάθος και από την αναπλάθει τα κύτταρα και προλαμβάνει - εξαφανίζει τα σημάδια της ακμής . Είναι ένα πολύ χρήσιμο και οικονομικό προϊόν καθώς κοστίζει περίπου 7, 50 με 8 € .
3 με 4 σταγόνες αρκούν για όλο το πρόσωπο αλλά καλύτερα να τα τοποθετείτε βράδυ .
Τέλος περιέχει καλέντουλα , το οποίο καταπραΰνει την επιδερμίδα από την υπερευαισθησία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.