Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ebay Finds #3 - Ben Nye Banana Luxury Powder Review|E.L.F|W7

Ebay Finds #3 - Προιόντα που βρήκα απο το Ebay 



Όσες παρακολουθούν ξένο Youtube τότε θα ξέρουν το μεγάλο μυστικό των επωνύμων ! Είναι η κίτρινη πούδρα  "Banana"  από την εταιρία Ben Nye με την οποία δίνουν φως κάτω και πάνω από τα κοψίματα , καθώς και την περνούν κάτω από τα μάτια μετά το concealer !

Και η ερώτηση είναι "Μα γιατί να πάρω μια κίτρινη πούδρα Ιωάννα ? και καλά δεν θα φαίνομαι κίτρινη ?"

Η απάντηση είναι ότι το κίτρινο αντανακλά το φως με τον καλύτερο τρόπο οπότε κάνει το δέρμα να φαίνεται λαμπερό και φρέσκο ενώ ουσιαστικά είναι Mat ! Επίσης δεν αφήνει κιτρινίλα , είναι ένα είδος διάφανης (translucent) πούδρας με κίτρινους υποτόνους , και σας το λέω διότι έχω πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα (πιο ανοιχτόχρωμη πεθαίνεις) και την αγόρασα διστακτικά αλλα πραγματικά κάνει σπουδαία δουλειά ! To Concealer διαρκεί πολλές ώρες χωρίς να σπάσει ή να διαλυθεί . Τέλος είναι και σε μια τεράστια ποσότητα...έρχεται στα 42 γραμμάρια (βγαίνει και σε 85 )! Φανταστείτε ότι οι κανονικές πούδρες που αγοράζουμε είναι περίπου μέχρι 14 γραμμάρια (οι pressed ) και 24 γραμμάρια (οι loose) το ανώτερο ! Είναι ποσότητα που θα σας κρατήσει μια ζωή και κοστίζει περίπου 35 ευρώ .
(Ευχαριστώ τη Νάνσυ που μου τη θύμισε <3)
*Γενική πληροφορία : Οι πούδρες σε ελεύθερη μορφή (loose) κάνουν την ίδια δουλεία με τις pressed , η διαφορά είναι ότι δεν δείχνουν το δέρμα τόσο παστωμένο!Αντιθέτως το κάνουν να φαίνεται πιο φυσικό και smooth ! Εγώ τις προτιμώ <3

Η γνωστή σε όλες μας Kim Kardashian την χρησιμοποίησε πρώτη και την έκανε trend μέσα σε λίγες ώρες,.Από τότε οι περισσότερες ξένες επενδύουν σε αυτή την πούδρα .
Να σημειώσω επίσης πως η Anastasia Beverly Hills στην παλέτα Contour kit που κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο περίπου στην Ελλάδα έβαλε μια μικρή "σκιά-πούδρα" Βanana (περίπου 4 gr) στην παλέτα... βέβαια το κόστος της παλέτας είναι υψηλό(52€) για να την αγοράσετε μόνο και μόνο για τη συγκεκριμένη σκιά - πούδρα!


Ως αναφορά , η εταιρία E.L.F Cosmetics έβγαλε μια πούδρα επίσης σε σκόνη χρώματος κίτρινη (Elf High Definition yellow powder ) η οποία μεν κάνει την ίδια δουλειά , είναι όμως σε λιγότερη ποσότητα(8gr) και κοστίζει 5 μισή ευρώ .

Τέλος και η  W7 έβγαλε μια κίτρινη πούδρα την "Banana Dreams "

H Banana Dreams είναι στα 20 γραμμάρια και κοστίζει  6 ευρώ ! Δυστυχώς η σύσταση της συγκεκριμένης είναι τελείως διαφορετική από των προηγούμενων δύο . Δεν είναι translucent κίτρινη , είναι κανονικά κίτρινη και με το πέρας της ώρας οξειδώνεται και γίνεται πορτοκαλοκίτρινη ! Συνεπώς η συγκεκριμένη , παρόλο που παρουσιάζεται ως DUPE  της Ben Nye , δεν έχει καμία σχέχη και δεν την προτείνω .

Η ποιότητα της Ben Nye είναι  καλύτερη και αν έπρεπε να τα βάλω σε μια σειρά από την καλύτερη στην  καλή θα έλεγα σίγουρα 1η την Banana powder από "Ben Nye" και 2η την High Definition της E.L.F. 
Παρόλα αυτά θα μπορούσατε να αγοράσετε δοκιμαστικά την πούδρα της E.L.F και αργότερα να επενδύσετε στην Banana Powder της Ben Nye. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα δύο είναι αξιόλογα προιόντα και σίγουρα θα δείτε μεγάλη διαφορά συγκριτικά με τις άλλες απλές πούδρες , τις προτείνω και τις 2 ανεπιφύλακτα .

*Πείτε μου τη γνώμη σας αν έχετε δοκιμάσει κάποια από τις 2 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.