Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Μα γιατί βλέπουμε όλο τις ίδιες και τις ίδιες εταιρίες στα Blog και στο Youtube ?

Μα γιατί βλέπουμε όλο τις ίδιες και τις ίδιες εταιρίες στα Blog και στο Youtube ?



Το σημερινό post είναι ένα είδος απάντησης σε ερώτηση , συνεπώς ένα mini Q&A

Ας ξεκινήσουμε όμως με το δεδομένο ότι μου αρέσει πολύ να βλέπω τα σχόλια σας τόσο στο δικό μου Blog, όσο σε άλλα , ακόμα και στο Youtube .

Questions


Το σχόλιο λοιπόν που είδα να κυριαρχεί κατά βάση είναι το "Γιατί μας δείχνετε πάντα τις ίδιες εταιρίες " και άλλα τέτοια παρόμοιου τύπου .
Αποφάσισα λοιπόν να σας λύσω την απορία !

Εγώ βλέπω και διαβάζω κατά ένα 80 % για 3 εταιρίες .

Πριν απαντήσω στο ερώτημα σας , θα σας κάνω εγώ ένα ερώτημα : Πόσες φορές είδατε να διαφημίζονται τόσο σε Blogs όσο και στο Youtube , εταιρίες όπως είναι η Seventeen , η Radiant , η Chanel , η Clinique , η Sephora , η Bobbi Brown , η Lancaster , η Dior , La prairie , η Calvin Klein , και πάει λέγοντας ?
Έχουμε φάει καθόλου πλύση εγκεφάλου για τις συγκεκριμένες εταιρίες των οποίων τα προϊόντα τους είναι ασύγκριτα στον τομέα τους ? Πιστεύετε ότι από αυτές τις εταιρίες δεν ψωνίζει κανένας πάνω σε αυτή τη χώρα...δηλαδή 11 εκ σχεδόν....και εκτός αυτού , είναι ηλίθιες αυτές οι εταιρίες που πουλούν προϊόντα στην Ελλάδα ? 

Answers


Η απάντηση είναι ΌΧΙ σε όλα τα ερωτήματα .
Απάντηση no 1 : το γιατί δεν τρώμε πλύση εγκεφάλου για αυτές τις εταιρίες είναι απλό...."ΔΕΝ - ΔΊΝΟΥΝ - ΔΩΡΕΆΝ - ΠΡΟΪΌΝΤΑ "
Απάντηση no 2 : Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγοράζουν προϊόντα αυτών των εταιριών και δεν είναι ντροπή να το πουν ! Και δεν αναφέρομαι σε συνεχείς αγορές , αλλά πιστεύω ότι έστω μια φορά έχουμε αγοράσει αρκετοί από εμάς high end προϊόντα (παρόλα αυτά , μόνο η Μάρα από το κανάλι MyGreekBurlesque και η Λούση από το κανάλι Lousousou έχουν δείξει κατά καιρούς High Εnd προϊόντα έχοντας σπαταλήσει δικά τους χρήματα για την αγορά αυτών.
Απάντηση no 3 : Οι εταιρίες δεν είναι ηλίθιες καθώς αν δεν είχαν πώληση , θα είχαν αποσύρει τις σειρές προϊόντων τους από τον Ελλαδικό χώρο...τόσο απλά .

Συνεπώς οι ίδιες εταιρίες που βλέπουμε κατά καιρούς (κατά βάση οικονομικές ) δίνουν δωρεάν προ ιόντα με το κιλό και αυτός είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος που τις βλέπουμε . (δεν αποκλείω ότι δεν είναι παράλληλα και καλές ή ότι τα προϊόντα τους δεν είναι καλά...απλά υπάρχουν και άλλες εταιρίες με εξίσου ή και πολύ καλύτερα προϊόντα από τις 3 - 4 τις οποίες βλέπουμε και διαβάζουμε συνέχεια ) .

*Αφήστε μου τα σχόλια σας (ότι σχόλια ή ερωτήσεις έχετε ) στο Facebook ή κάτω από αυτό το post και θα τα απαντήσω σε ένα επόμενο Blogpost. *ily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.