Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Top 5 Foundations (for now) - Τα 5 αγαπημένα μου Foundation μέχρι στιγμής .


Top 5 Foundations (for now) - Τα 5 αγαπημένα μου προίοντα μέχρι στιγμής .


Τα "Top 5" θα είναι μια ενότητα που θα αναφέρω τα απο το 5 εως το 1 το αγαπημένο μου προίον της κάθε κατηγορίας ! Το 1ο "Top 5" αφορά τα Foundation , δηλαδή τη βάση που χρησιμοποιούμε ώς make up . Πάμε να ξεκινήσουμε : 


#5 - Natural Velvet Long Lasting Matte Foundation : No3 - Light Beige


Το Natural Velvet είναι το 1o Foundation της Seventeen , είναι σε υγρή μορφή και δεν είναι καθόλου λιπαρό , είναι τελείως Mat το αποτέλεσμα που αφήνει , έχει μέτρια προς Full κάλυψη αλλά δεν είναι καθόλου βαρύ ! Επίσης περιέχει Βιταμίνες A , E και F . Τέλος , απλώνεται μέτρια και έχει spf 20 . 


#4 - Avon Extra Lasting Foundation : Ivory 

 

To Foundation αυτό είναι το διαμάντι της Avon . Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια , δεν έχει spf , δεν έιναι λιπαρό και το τελείωμα του είναι φυσικό ! Τέλος , απλώνεται μέτρια και έχει μέτρια κάλυψη η οποία χτίζεται. 

 #3 - Korres Pomegranate : PF1 

 

Όσοι με διαβάζουν ξέρουν πως το συγκεκριμένο Foundation είναι λατρεία ! Εχει υπέροχο φυσικό τελείωμα , καταπληκτική μυρωδιά και spf 15 , που το κάνει ιδανικό για καθημερινή χρήση . Το άπλωμα του θέλει δουλεία διότι είναι αρκετά παχύρευστό , αλλά όταν το "ανοίξετε" θα ανταμειφθήτε ! Τέλος έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και δεν μεταφέρεται στα ρούχα !

#2 - Vichy Dermablend : 15 Opal 

Το συγκεκριμένο Foundation έχει υψηλή κάλυψη , είναι λεπτόρευστο και απλώνεται πανέυκολα ! Έχει 35 spf και το τελείωμα του είναι φυσικό ! Με μια πούδρα μπορεί να μετατραπεί σε mat. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και αντανακλά υπέροχα το φώς κάνοντας το δέρμα λαμπερό και αψεγάδιαστο. 

#1 - Radiant Natural Fix Foundation : 00 Alabaster

 

Είναι το 1ο Foundation που φόρεσα και μάλλον πάντα θα γυρίζω σ'αυτό ! Αρχικά έχει πολλές αποχρώσεις , κάτι που εμένα με βοηθάει πολύ καθώς έχω πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ! Έχει Mat τελείωμα ,  μεγάλη διάρκεια , υψηλή κάλυψη και αντανακλά κι αυτό υπέροχα το φώς ! Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος αλλά είναι oil free !
Περιέχει Βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ  , δεν εχει Parabens και έχει 15 spf !
Είναι σε ποσότητα 40ml .

*Αν κάποια προτίμηση μου αλλάξει ή αν βρώ κάποιο προιόν που θα μου φανεί καλύτερο , θα σας ενημερώσω #ily
  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.