Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Είναι τα οικονομικά προιόντα τόσο καλά όσο τα παρουσιάζουν?

Είναι τα οικονομικά προϊόντα τόσο καλά όσο τα παρουσιάζουν?

Για 1 χρόνο περίπου αγόραζα αποκλειστικά και μόνο οικονομικές εταιρίες διότι ήμουν αρκετά επηρεασμένη από το Youtube και τα Blogs τα οποία εκθείαζαν προϊόντα τέτοιου είδους. Για να καταλάβετε , η πιο "ακριβή" σχετικά εταιρία που αγόραζα ήταν η Vichy και θα με ρωτήσετε "Μα εντάξει ρε Ιωάννα , που είναι το πρόβλημα ? "

Αχχ...το πρόβλημα ήρθε όταν έκανα μια μικρή κίνηση και γύρισα τη συσκευασία για να διαβάσω τα συστατικά...και για να το ξεκαθαρίσουμε "ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈΣ ΕΤΑΙΡΊΕΣ ΈΤΣΙ" αλλά συγκεκριμένα μια εταιρία η οποία βγάζει dupes για Benefit και Too Faced και άλλη μια περιποίησης που διατίθεται στα supermarkets έχουν συστατικά που για εμάς τις γυναίκες είναι καταστροφικά !

Το δέρμα φίλες μου είναι ένας από τους τρόπους για να εισχωρήσει κάτι στον οργανισμό μας , δεν χρειάζεται να φάμε ένα προϊόν αλλά ακόμα και αν το τοποθετήσουμε στο δέρμα μας αυτό θα εισχωρήσει μέσα μας !

Συνεπώς αποφάσισα όσα προϊόντα αγοράζω από εδώ και πέρα να είναι σε λογικές τιμές αλλά σίγουρα να μην περιέχουν τόσο επιθετικά για την ζωή και την υγεία μας , προϊόντα ! Οπότε να ξέρετε ότι από σήμερα , από εμένα θα βλέπετε προϊόντα τα οποία θα είναι όσο το δυνατόν λιγότερο τεχνητά και με επικίνδυνα υλικά.

Θα σας έλεγα να προσέχετε κι εσείς τα προϊόντα και τα συστατικά που τοποθετείτε επάνω σας και να διαβάζετε που και που τα συστατικά! #ily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.