Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Drugstore products - Αγαπημένα ή όχι - Προιόντα ευρείας κατανάλωσης

Drugstore products - Αγαπημένα ή μάπα ?- Προιόντα ευρείας κατανάλωσης

Υπάρχει ένα μύθος , ότι τα προϊόντα των εταιριών που πωλούνται στα supermarkets δεν είναι αξιόλογα ! ΜΕΓΆΛΟ ΨΈΜΑ
Εταιρίες όπως η Loreal ,η Nivea και η Olay φροντίζουν την περιποίηση πολλών γυναικών παγκοσμίως για τεράστιο χρονικό διάστημα  .

Αυτές οι εταιρίες έχουν "μεγαλώσει" γενιές όπως αυτές της μητέρας μου και της γιαγιάς μου με μεγάλη επιτυχία!
Ακόμα και τώρα η μητέρα μου συχνά με προτρέπει να αγοράζω από αυτές τις εταιρίες λόγω του πόσο ευχαριστημένη είναι με τη δουλεία που έχουν κάνει στο δέρμα της .

Βέβαια όπως οι περισσότερες θα γνωρίζετε , οι εταιρίες αυτές είναι δερματολογικά ελεγμένες , πολλές από αυτές δεν χρησιμοποιούν parabens και άλλα βλαβερά συστατικά και επίσης μερικές έχουν και ξεχωριστή σειρά από φυτικές κρέμες και καθαριστικά προσώπου .
Αγαπημένα και αξιόλογα προϊόντα που έχω δοκιμάσει από αυτές τις εταιρίες

Loreal : Η Loreal έχει ίσως τις καλύτερες κρέμες από εταιρίες που θα βρείτε σε supermarket ίσως και γενικότερα ! Έχει ειδική σειρά για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για όλες τις ηλικίες ! Παλιότερα μάλιστα είχε γίνει και μια έρευνα η οποία έδειξε ότι οι αντιγηραντικές κρέμες της Loreal έχουν σχεδόν την ίδια σύσταση καθώς και υλικά με αντίστοιχες κρέμες της μεγάλης εταιρίας La praire ! . Παρόλα αυτά εγώ έχω ξεχωρίσει τη σειρά "Skin perfection " . H σειρά αυτή έχει ένα θρεπτικό σε βιταμίνες και συστατικά Serum , έχει την ενυδατική κρέμα ίδιας φιλοσοφίας που βοηθά στο να λειαίνει το δέρμα από δυσμορφίες , σημάδια έκφρασης ή ρυτίδες , έχει ένα primer που θυμίζει πάρα πολύ το porefessional της Benefit διότι κι αυτό εξαφανίζει τους πόρους και βοηθά στη λείανση του δέρματος  και τέλος έχει και μια BB Cream που ενυδατώνει και χαρίζει στο δέρμα τη χαμένη του φυσική λάμψη και φωτεινότητα ! Μια από τις πιο όμορφες σειρές περιποίησης από μια μεγάλη εταιρία .


Nivea : Η Nivea είναι μια από τις παλαιότερες εταιρίες περιποίησης και ομορφιάς με τεράστια εξέλιξη ! Οι περισσότερες από εσάς θα γνωρίζετε τις κρέμες και τα καθαριστικά της εταιρίας οπότε θα σας μιλήσω για κάτι που ίσως να μην ξέρετε και σίγουρα ενδιαφέρει πολλές από εμάς ! Η Nivea έχει τις  ταινίες NIVEA Clear-Up Strips οι οποίες αφαιρούν το σμήγμα από τους κλειστούς πόρους και απελευθερώνουν την επιδερμίδα , καθώς εξαφανίζουν και τα μαύρα στίγματα που πολλές από εμάς , μας ταλαιπωρούν . Επίσης η Nivea έχει και 5 διαφορετικές μάσκες ομορφιάς που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ! Μάσκες για βαθύ καθαρισμός , για ελαφριά ή βαθιά ενυδάτωση ανάλογα την επιδερμίδα ! για peeling καθώς και για τη μείωση των ρυτίδων που εγώ προσωπικά έχω αγαπήσει .


Olay : Μερικοί την έχουν ονομάσει ή "high end των drugstore" . Είναι μια εταιρία που κυρίως έχει αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές κρέμες υψηλής ποιότητας  . Η εταιρία έχει ρίξει δουλειά στη

σύνθεση των συστατικών για τις κρέμες και τα serum τους,  παρόλα αυτά λίγοι γνωρίζουν ότι έχουν πολύ καλά γαλακτώματα καθαρισμού για όλες τις ηλικίες που συχνά βάζουν σε 1+1 πράγμα που βοηθάει πολύ και στην ποσότητα και στην οικονομία . Γαλακτώματα ενυδατικά που αφαιρούν αρκετά εύκολα ρύπους και μακιγιάζ και αφήνουν το δέρμα λείο και απαλό . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.