Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ebay Finds #2 - Πράγματα που βρήκα απο το Ebay

Ebay Finds #2 - Πράγματα που βρήκα απο το Ebay 

Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε δυστυχώς "ακριβές" πολυτέλειες συγκριτικά με το εξωτερικό ! Παρόλα αυτά στο Ebay μπορούμε να βρούμε θησαυρούς σε οικονομικές τιμές που κρατούν!

Αυτή  φορά λοιπόν θα σας αναφέρω 2!!!προϊόντα που βρήκα στο Ebay και με εξέπληξαν ευχάριστα ! Αλλά πάμε να ξεκινήσουμε :

#1: Contour - Highlighter (or Just Concealers)



Αυτή την παλέτα θα την αγαπήσετε και βάζω το χέρι μου στη φωτιά! Είναι λοιπόν μια παλέτα με Concealers σε όλες τις γκάμες Ευρωπαϊκών χρωμάτων επιδερμίδας , από πολύ ανοιχτές μέχρι αρκετά σκούρες που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε απλά σαν Concealers είτε σαν Contouring ! Θα κάνετε κοψίματα με τις σκούρες αποχρώσεις και θα φωτίζετε τα χαρακτηριστικά σας με τις ανοιχτόχρωμες ! Αντίστοιχες παλέτες εδώ στην Ελλάδα κοστίζουν μέχρι και 50€ ενώ αυτή κοστίζει μόλις 3,33€ ! Σχεδόν τίποτα δηλαδή για τη δουλεία που προσφέρει . 



Μιας που μιλήσαμε για Countouring - Highlighiting Concealers θα σας δείξω και ρουζ ! Ρουζ λοιπόν σε 10 αποχρώσεις σε ροζ και ροδακινι αποχρώσεις , άλλες πιο έντονες και άλλες πιο ουδέτερες για όλα τα γούστα και όλους τους τύπους μακιγιάζ ! Έχουν πολύ καλή διάρκεια και έντονη απόδοση οπότε να προσέχετε να τα τοποθετείτε αρχικά με ελαφρύ χέρι και σιγά σιγά να προσθέσετε αν θέλετε ! Τέλος κοστίζει μόλις 5,43€ .

Ελπίζω να δοκιμάσετε κάτι από αυτά που σας δείχνω και να μου πείτε τη γνώμη σας !Επίσης , σας αρέσουν τα Ebay Finds ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.