Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν προιόντα και διαγωνισμοί! Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Δωρεάν προϊόντα και διαγωνισμοί! Η ΑΛΗΘΕΙΑ 

Πολλές κοπέλες θυμώνουν με Youtubers ή Bloggers που λαμβάνουν δωρεάν προϊόντα για δειγματισμό !

Δωρεάν προϊόντα



Το θέμα είναι όχι τα δωρεάν προϊόντα που λαμβάνουν αλλά ο τρόπος που τα χρησιμοποιούν ! 
Δηλαδή αν μια εταιρία δώσει για δειγματισμό την καινούρια της κρέμα σε μια Youtuber και η Youtuber το μόνο που κάνει είναι να τη δείξει σε Haul ή στην καινούρια μόδα το "τι έφερε ο ταχυδρόμος" τότε ναι ! είναι πολύ λάθος χειρισμός ! Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν αυτό Non stop ! Όταν μια πολύ μεγάλη εταιρία τηλεφωνικών ειδών δίνει δωρεάν σε έναν Youtuber το καινούριο κινητό που λανσάρει , αυτός θα κάνει ολόκληρο review και σύγκριση είτε με το προηγούμενο μοντέλο είτε με κάποιο ανταγωνιστικό για να δείξει σε αυτούς που τον βλέπουν την διαφορά. Αυτός είναι ένας σωστός χειρισμός.
Μερικοί άνθρωποι ούτε καν την ειλικρινή τους άποψη δεν λένε διότι δεν τους ενδιαφέρει από τη στιγμή που οι εταιρίες θα συνεχίσουν να τους δίνουν δωρεάν προϊόντα όσο τα views και οι subscribers τους αυξάνονται!

Πήρες τα δωρεάν προϊόντα ? Ωραία... Κάνε ένα βίντεο να βοηθήσεις και 2-3 κοπέλες που μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν το προϊόν! Χρησιμοποίησε τα τουλάχιστον σε ένα Review ! Δεν είναι κακό να πούμε και καμιά φορά ότι κάτι δεν μας αρέσει.

 Διαγωνισμοί και "ακόλουθοι" χωρίς λόγο 

Πολλές Bloggers/Youtubers από αυτά τα δωρεάν προϊόντα που λαμβάνουν , μερικά τα κρατούν για να κάνουν κάποιο διαγωνισμό - και πολύ σωστά κάνουν- ή άλλες δίνουν τα προσωπικά τους χρήματα με σκοπό να αγοράσουν κάτι για να το δώσουν ως Giveaway!

Τότε λοιπόν ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που μαθαίνουν για τον διαγωνισμό , έρχονται το παίζουν "αναγνώστες και subscribers" για να κερδίσουν το δώρο ! Λες και εμείς δεν βλέπουμε ποιοι ήταν από πριν στο Blog μας ! Διότι μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός , παύει να τους νοιάζει η "δουλειά" σου και πάλι σε παρακολουθούν αυτοί που παρακολουθούσαν και πριν ! Το ίδιο πράγμα που κάνουν οι κοπελίτσες για τα δωρεάν προϊόντα , δηλαδή να το παίζουν καλές για να πάρουν το προϊόν και μετά να σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους , το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι "Subcribers ή οι αναγνώστριες" για να κερδίσουν κάτι !

 

Βέβαια τον διαγωνισμό τον κάνεις για να ευχαριστήσεις αυτούς που σε βλέπουν ή που σε διαβάζουν αλλά είναι ξεφτίλα για μένα να μπαίνει κάποιος σε ένα κανάλι και να μην ρίχνει έστω μια ματιά στη δουλειά του άλλου!  Γιατί στο τέλος αν κερδίσεις το δώρο , θα το πάρεις από ένα άτομο που δεν ξέρεις καν , δεν έχει δει πως εκφράζεται ή τι προσπαθεί να περάσει από τη δουλειά του και για εμένα αυτό είναι πολύ άσχημο!
Μπορεί να με πείτε κακιά αλλά αν το καλοσκεφτείτε καλύτερα να μην κρίνετε τις αυτούς που παίρνουν δωρεάν προϊόντα αν και εσείς κάνετε τα πάντα για δωρεάν προϊόντα .
Αυτά είχα να πω για τα 2 πιο ΜΕΓΆΛΑ θέματα στο Youtube και το Blogging !

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα σε χαρακτήριζα κακιά,απλά ειλικρινή και ρεαλίστρια,συμφωνώ απόλυτα στο ότι πολλές youtubers το χουν ξεφτυλίσει με βιντεάκια τύπου ''Τι μου έφερε ο ταχυδρόμος-haul'' κτλπ και δεν μας κάνουν review για τα προιόντα που τους έχουν στειλει διάφορες εταιρείες και είναι εντελώς σπαστικό γιατί καυχιούνται κιόλας... Υποτίθεται ότι μέσα από τα κανάλια και τα blog μοιραζόμαστε και ανταλλάζουμε απόψεις,δεν είμαι κατά φυσικά το να παίρνει κάποια δωρεάν προιόντα ή να τα δίνει σε διαγωνισμούς γιατί δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και όλα για να χει μια τεκμηριωμένη άποψη,αλλά να'ναι και σε θέση να εκφράσει και τις εντυπώσεις της είτε θετικές είτε αρνητικές και όχι να γλύφουν εταιρείες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.