Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Sephora - Πληροφορίες

Sephora - Πληροφορίες 

Χθες έκανα μια ανάρτηση για τα Sephora και σας είχα υποσχεθεί να κάνω και ένα πιο αναλυτικό Blog Post . Σιγά σιγά θα κάνω αναλυτικό posts για όλα τα σημεία πώλησης προϊόντων ομορφιάς διότι είναι πολλά που δεν ξέρουμε γι αυτά.

Τα Sephora είναι μια διεθνής εταιρία που εδώ και αρκετά χρόνια έχει έρθει στην Ελλάδα . Έχει συνδιασμό απο drugstore και High end προϊόντα (για όσες μπορεί να μην γνωρίζουν , "Drugstore" είναι οι εταιρίες ευρείας κατανάλωσης όπως είναι οι  "Loreal , Maybelline , Nivea , Seventeen , Bioten,  Radiant , Essence" κ.α  και "High end" είναι οι ακριβές και μερικές φορές πιο "ποιοτικές" εταιρίες προ ιόντων ομορφιάς , μερικές φορές όμως ! όπως είναι οι : "Mac , Clinique, Dior , Laura mercier , Calvin Klein" κ.α 


Στα Drugstore προϊόντα έχει πολύ καλύτερες τιμές από άλλα καταστήματα ομορφιάς και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το foundation της Loreal , το γνωστό "Infallible Mat" , το οποίο στα Sephora κοστολογείται μόλις 13 ευρώ . Τα sephora ήταν η 1η εταιρία που έφερε στα drugstore προϊόντα την Bourjoir .


Ως αναφορά στις High end εταιρίες , είναι το 1ο κατάστημα που έφερε στην Ελλάδα εταιρίες όπως είναι η Too Faced (και τη διάσημη παλέτα τους την Naked basics) , την Tangle Teezer (και την υπέροχη βούρτσα για τα μαλλιά ) την Benefit (και το poreffessional primer) καθώς και τις εταιρίες : Anastasia beverly hills , Glamglow (που έχει σώσει πολλές κοπέλες με ακμή) Biotherm , BeautyBlender(το σφουγγαράκι εφαρμογής του foundation ) , Clarisonic (το καθαριστικό προσώπου) και Sleek

Τέλος η Sephora έχει τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς περιποίησης και  αξεσουάρ , τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες . Τα προϊόντα τους είναι αρκετά σωστά κοστολογημένα κατά τη γνώμη μου : όπως για παράδειγμα το Micellaire(400ml) νερό κοστίζει : 15,90 ευρώ , το διφασικό νερό ντεμακιγιάζ για τα μάτια (125ml)  κοστίζει  6.90 , το φοβερό τους σιλικονούχο primer κοστίζει 11,90  . Αξίζει να μπείτε σε ένα κατάστημα και να τσεκάρετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν .

ΥΓ: και κάτι τελευταίο που μπορεί να ενδιαφέρει μερικές από εσάς είναι ότι οι πωλήτριες σε αφήνουν να κοιτάς χωρίς να σ ενοχλούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.